ASSISTENT FINANCIEEL ADVISEUR

Bij Farmers Funding & Advies ondernemen wij en zeggen we
“ADVIES IS BEST, DÓEN IS BETER”. Wij blijven niet praten maar kijken naar de toekomst en realiseren de beste financiering en optimale bedrijfsstructuren. Dit uit zich in een continue groei van en vraag naar onze dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en altijd energieke medeondernemer als

ASSISTENT FINANCIEEL ADVISEUR

In de veranderde agrarische markt waarbij de ontwikkeling een versnelling doormaakt, zijn we op zoek naar dé financiële professional die het verschil kan maken! Nieuwe inzichten en creatieve oplossingen worden gewaardeerd. Jij kan of leert schaken op meerdere borden, kan je meten met het niveau van onze agrarische klanten, wil je continu verbeteren en mee ondernemen in onze platte organisatie.

Jouw rol
Je bent assistent van de senior-adviseur. Je organiseert afspraken bij bestaande en mogelijk nieuwe klanten. Aan de hand van beschikbare gegevens (financieel en niet financieel) bereid je gesprekken inhoudelijk voor. Aansluitend pak je de daaruit voortvloeiende werkzaamheden op en zorg je dat de informatie goed en adequaat wordt verwerkt.
In dat geheel weet je raad met werkzaamheden die samenhangen met het administratieve proces van jaarrekening en belastingaangiften. Het maken van bedrijfsplannen en financieringsanalyses en oplossingen zijn bij jou in goede handen. Per saldo help jij de agrarisch ondernemer nog beter te ondernemen!

Je bent pro – actief, ondernemend en samen met de senior adviseur verantwoordelijk voor de portefeuille. Op deze manier creëer je enerzijds een groot aantal nieuwe commerciële kansen en anderzijds waarborg je bestaande relaties. Het gaat veelal om spraakmakende, toekomstgerichte en grotere grondgebonden agrarische bedrijven met interessante en complexe opdrachten. Je kunt hierbij denken aan grote investeringen in grond & gebouwen, fusies, overnames, samenwerkingen, verder integratie in de keten en het aantrekken van externe investeerders.

Wij schatten in dat jij nu werkt als commercieel kredietanalist bij een grote bank, assistent accountant bij een agri-accountantskantoor of als commercieel ondersteuner rol bij een toeleverend of afnemend bedrijf in de agribusiness.

In de uitvoering van je werk maak je gebruik van onze moderne systemen en een grote kennis- en databank. Dit en de samenwerking met professionals maakt dat jijzelf veel kunt leren, ontwikkelen en doorgroeien. Ook het gericht volgen van cursussen en opleidingen wordt door ons mogelijk gemaakt.

Wat breng jij mee?

 • HBO werk- en denkniveau, ‘bij de hand’? Dus pro – actief en zelf organiserend
 • Relevante HBO – opleiding en/of fiscale opleiding
 • Beheerst aspecten van het administratieve proces en fiscale aangifte
 • Affiniteit met geautomatiseerde verwerking van rapportages
 • Voorkeur enkele jaren werkervaring
 • Passie voor de agrarisch sector
 • Mensgericht, stressbestendig, klantvriendelijk en commercieel gedreven
 • Cijfermatig inzicht, analytisch vermogen en consciëntieus
 • Overtuigingskracht en communicatief
 • Teamspeler en mensen enthousiasmeren
 • Flexibel en snel kunnen schakelen

Wij werken landelijk, het maakt niet uit waar jij woont. Je werkt vanuit kantoor Dronten, Breda of vanuit huis.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris ligt tussen minimaal € 2.500,— tot maximaal € 4.500,– bruto per maand. Deze is afhankelijk van opleiding, ervaring en je eigen inspanningen. Je werkt in een omgeving met korte lijnen en opereert doordacht en praktisch. Je krijgt volop kans om door te groeien en ontwikkelen tot senior adviseur. Het gaat om de juiste mentaliteit, flexibiliteit, competenties en spirit. We bieden je een contract voor 24, 28, 32, 36 of 40 uur, wat het beste bij jou past. En we zorgen voor een goede pensioenregeling.

Over Farmers Funding & Advies
 Farmers Funding & Advies is onafhankelijk met ruime ervaring in het financiële vak en het werken voor agrarische bedrijven. Zij is opgericht door een groep ondernemende professionele topadviseurs. Zij zijn samen met Countus Accountants en adviseurs eigenaren.

Het team bestaat uit grensverleggende, business- en mensgerichte collega’s. Zij ontzorgen op bedrijfskundig, bedrijfseconomisch, fiscaal-juridisch terrein én realiseren de best passende financiering.

Meer informatie of solliciteren?
Herken jij je in wat en wie we zoeken? Twijfel niet langer en kom in ieder geval koffie drinken. Natuurlijk kun je ook je cv met toelichting naar  info@farmersfunding.nl sturen, dan nemen wij contact met jou op.

Eerst even bellen? Onze directeur Peter Pals staat je graag te woord. Telefonisch bereikbaar via 06 -58 92 57 04 of 085 – 066 36 57

Geen reactie's

Geef een reactie