STRATEGISCH OVERLEG

Een goed gesprek geeft meer grond onder de voeten.

 

Als ondernemer zijn er zaken waar u al een tijdje mee rond loopt en u kunt de vinger er maar niet goed achter krijgen. Het houdt u bezig en het kan ook zo maar uw nachtrust verstoren, wat u natuurlijk niet toegeeft! U zult het vast en zeker herkennen. U wilt er over praten maar niet zo snel met de directe omgeving. U wilt duidelijkheid, het kan niet blijven liggen maar bij wie kunt dan terecht?
Wat is dan mooier om het tegen iemand aan te houden die er verder geen enkel belang bij heeft? Een strategisch klankbord gesprek met een die ervaren, deskundig en duidelijk is. Hij praat met u in een veilige omgeving.

 

Waar gaat het zoal over
Klankborden kan over van alles gaan. Veel voorkomende voorbeelden zijn grote vragen zoals: waar sta ik en mijn bedrijf nu en wat wil ik over een aantal jaar bereikt hebben? Ik draai al een tijdje in dezelfde cirkel rond en hoe doorbreek ik dat? Ga ik verder investeren, mijn kinderen in het bedrijf halen of is het prima als ik mijn pensioen haal? Wie kan mij daarbij helpen of ga ik het allemaal alleen doen?

 

Verhelderend
Als je eenmaal over zaken praat, ontstaat er doorzicht en komen oplossingen dichterbij. U krijgt beter inzicht wat nodig is om goed effectief met de zaken die spelen om te gaan. U wordt wijzer, eindeloze discussies met anderen en vooral jezelf maken plaats voor visie en besluitvaardigheid. Met een klankbord staat u er niet alleen voor. Het werkt verhelderend.Als u niet over uw bedrijf piekert, alles kan bespreken, helemaal vertrouwt op al oude en bekende mensen om je heen en uw eigen gevoel dan heeft u het echt geweldig voor elkaar en niemand nodig. Als het toch iets anders ligt, wacht dan niet en neem contact op met ons.

 

We weten dat een goed gesprek u meer grond onder je voeten geeft. Welke boer wil dat nou niet?

Interesse of vragen?

085-066 36 57