STRATEGISCH OVERLEG

Loopt u al een tijdje rond met zaken omtrent uw onderneming en wilt u er niet met uw directe omgeving over praten? Een deskundig adviseur van Farmers Funding & Advies kan belangeloos met u praten in een veilig omgeving. In 4 stappen wordt uitgelegd hoe een strategisch gesprek wordt gerealiseerd.

1 Intake
Een goed gesprek is tussen u en een deskundig adviseur van Farmers Funding & Advies. Tijdens dit gesprek hebben wij het samen over zaken waar u met uw bedrijf mee vastloopt.

2 Gesprek voeren
Waar u op vast loopt, kan gaan over grote vragen, zoals: Waar sta ik met mijn bedrijf en wat wil ik? Zodra het gesprek eenmaal loopt, ontstaat er doorzicht en komen mogelijkheden in beeld. U krijgt inzicht in hoe u met zaken om kan gaan. De eindeloze discussies maken plaats voor besluiten. In het gesprek met ons wordt door middel van uw missie en visie doelstellingen geformuleerd om een strategisch plan op te stellen voor een bedrijfsstrategie wat bij u en uw bedrijf past. Het belangrijkste van het gesprek is: Wat wilt u zelf? U bent uiteindelijk aan zet.

3 Resultaat
Een goed gesprek zorgt voor goede resultaten, zoals rust en helderheid. Door de missie, visie en doelstellingen weer helder voor ogen te hebben, leidt dit tot een heldere bedrijfsstrategie op korte en lange termijn.

4 Monitoren
Wij blijven actief bij uw bedrijf betrokken door na afronding te evalueren. Daarnaast komen wij bijvoorbeeld twee keer per jaar een monitoringsgesprek voeren met u over de voortgang van de onderneming en samen te beleven wat de actuele status is en of er bijgestuurd dient te worden.

Interesse of vragen?

085-066 36 57

 

Bel mij »