INVESTEERDERS

Farmers Funding & Advies verbindt professionele investeerders met gevoel & hart voor de agrarische sector met agrarische ondernemers die door willen ontwikkelen en groeien met het bedrijf. Goed voorbereide plannen en persoonlijke aandacht zijn erg belangrijk. Wij brengen de juiste partijen met elkaar in contact en zorgen voor transparante informatie voor alle betrokkenen. Kortom, zo kan verantwoord worden geïnvesteerd in de Nederlandse agrarische sector.

Er is met name grote vraag naar investeerders in landbouwgrond. De looptijd van de financiering, de te ontvangen rente en de geboden zekerheden zijn afhankelijk van waarin u gaat (mee)investeren en betreft dus steeds maatwerk. Alles in overleg en naar uw wensen. Alle zaken worden professioneel vastgelegd in een allesomvattende geldleningsovereenkomst.
Uit ervaring weten wij dat investeerders discretie verlangen, daarom vindt u geen aanbod op onze site. Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten? Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op of vul vrijblijvend het onderstaande formulier in voor meer informatie.

Interesse of vragen?

085 066 36 57