FISCALE OPTIMALISATIE

Wilt u weten welke rechtsvorm en structuur het beste bij uw bedrijf past? De deskundige adviseurs van Farmers Funding & Advies helpen u graag bij het realiseren van de meest interessante fiscale situatie voor uw bedrijf. In 5 stappen leggen wij uit hoe wij voor u de meest interessante structuur kunnen uitzetten voor uw onderneming.

1 Intake
Een bedrijf met een fiscaalvriendelijke structuur biedt financiële voordelen. Door samen tot een gunstige structuur te komen is het van belang dat de verschillende fases van het bedrijf eerst in beeld wordt gebracht. Vervolgens worden de mogelijkheden besproken voor de meest interessante optie.

2 Rechtsvorm en structuur maken
Iedere fase van het bedrijf heeft zijn eigen fiscale benadering en optimale structuur. Hierbij staan bijvoorbeeld ook de optimale investeringsmomenten en faciliteiten centraal. Wanneer u plannen met het bedrijf heeft worden die ook meegenomen in de optimale structuur.

3 Uitwerken
Wij werken daarna voor u uit de best passende rechtsvorm en structuur, passend bij iedere fase van het bedrijf. Bij de rechtsvormen wordt er gekeken naar de mogelijkheden van het beperken van de aansprakelijkheid en de optimalisatie van de te betalen belasting.

4 Realiseren
Na het uitwerken van de best passende rechtsvorm, levert dit jaarlijks financiële voordelen op.

5 Monitoren
Wij blijven actief bij uw bedrijf betrokken door jaarlijks tweemaal te evalueren. Zo kunnen wij snel handelen op het moment dat het nodig is en blijven wij actief bij uw bedrijf betrokken.

Interesse of vragen?

085-066 36 57

 

Bel mij »