PROBLEEMSITUATIES HELPEN OPLOSSEN

Is uw onderneming in de financiële problemen geraakt en dreigt u hier zelfstandig niet meer op een goede manier uit te komen? In 5 stappen leggen wij uit hoe Farmers Funding & Advies helpt bij het oplossen van de situatie.

1 Intake
Om uw bedrijf professioneel te kunnen voortzetten brengen wij samen in beeld wat de situatie van uw bedrijf is. Vervolgens worden de mogelijkheden besproken om uw bedrijf weer gezond voort te kunnen zetten.

2 Herstructureringsplan maken
Om erachter te komen wat er speelt binnen uw onderneming, maken wij een scherpe analyse van uw bedrijf. Op deze analyse wordt een actieplan gemaakt voor het realiseren van een financieel gezonde herstart van uw bedrijf. De reden waardoor uw bedrijf in de problemen is geraakt, zijn vaak al jaren aan de orde, maar wordt veelal te laat opgemerkt. Uit de verschillende mogelijkheden wordt door de deskundige adviseurs van Farmers Funding & Advies een herstructureringsplan voor u op maat gemaakt. Zo staat uw bedrijf er weer financieel gezond voor. Het herstructureringsplan bestaat uit een combinatie van verbeteringsvoorstellen. Dit kan variëren van zeer simpele constructies tot zeer uitdagende plannen die wij voor u en uw onderneming kunnen realiseren.

3 Overleg en onderhandeling
De financiers zijn voor de onderneming van cruciaal belang. Daarom wordt het plan wat door ons gemaakt is, toegelicht bij de financiers, zodat het ter goedkeuring kan worden voorgelegd. Op bepaalde momenten is het goed dat uw financier goed mee wordt genomen in het proces, om draagkracht te creëren voor uw bedrijf en de situatie.

4 Realiseren
Op het moment dat het plan is goedgekeurd door de financier(s), kan het daadwerkelijk gerealiseerd worden. Het meest belangrijke is dat u het vertrouwen en het perspectief van uw bedrijf weer terugkrijgt.

5 Monitoren
Wij blijven actief bij uw bedrijf betrokken door na afronding de verandering in het bedrijf te evalueren. Daarnaast komen wij bijvoorbeeld twee keer per jaar een monitoringsgesprek te voeren met u om de voortgang van de onderneming samen te beleven.

Interesse of vragen?

085-066 36 57

 

Bel mij »