Wat doen wij?

Net als u staan ook wij met onze voeten in de klei. Onze filosofie: wij stellen u en uw bedrijf centraal en richten ons altijd op het beste resultaat.

Voor investeringsbeslissingen en het organiseren van de best passende financiering bent u bij ons aan het juiste adres. Verder kunnen wij u begeleiden bij bedrijfsovername en ontwikkeling van uw bedrijf. Het maken van een gedegen bedrijfsplan, herstructurering, fiscale optimalisatie en (re)organisatie van uw organisatie zijn bij ons in goede handen.

De ervaren adviseurs van Farmers Funding & Advies zijn onafhankelijk en hebben ruim 25 jaar ervaring in het werken voor agrarische bedrijven. Onze achtergrond ligt in de akkerbouw, loonwerk, melkvee, vollegrondsgroenten en de fruitteelt. Wij ervaren dat ondernemers complexe vraagstukken hebben, waarbij diverse disciplines onderling op elkaar inwerken. Wij focussen ons op een integrale aanpak en realiseren van toekomst vaste oplossingen.

Wie zijn wij ?

Peter Pals, Directeur

“Financiering nodig”, altijd Peter Pals bellen! Peter (1969), een agri man pur sang uit West-Brabant. Hij ging studeren en broers ontwikkelen het familiebedrijf, inmiddels samen met zijn neven, tot een up to date akkerbouwbedrijf. Doorgaan en samenwerken, net zo lang tot het gewenste doel is bereikt, werd hem met de paplepel ingegoten. Hij studeerde Nederlandse Landbouw en rondde zijn MBA Food & Finance op Universiteit Nyenrode af. Hij werkte als bedrijfskundige in de IJsselmeerpolders. Aansluitend werkte hij in de financiële sector en heeft vele ondernemingen geholpen bij bedrijfskundige en financierings technische uitdagingen. Peter is resultaat gedreven met passie en lef. Vanuit zijn ondernemershart is hij ondernemer geworden en weet hij het verschil te maken bij uitdagende bedrijfskundige en financiële vraagstukken. Hij is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in Breda.

Telefonisch te bereiken via: 06 58 92 57 04

PeterWebsite
DSC07113

Jasper Timmerman, Directeur

“De toekomstige structuur voor het bedrijf, komt uit zijn koker”. Jasper Timmerman (1974) komt uit Utrecht en na de Agrarisch Hogeschool werkte hij bij Ernst & Young en Countus Accountants & Adviseurs alwaar hij directielid was bij Agro Advies Flevoland. Hij kent de agrarische sector van binnen en van buiten en zit graag bij de klant aan tafel om mee te denken over maatwerkoplossingen. Hij weet complexe materie in heldere analyses te vertalen. Een dwarsdoorsnede van zijn werkzaamheden bestaat uit: fiscale optimalisaties, herstructurering, bedrijfsoverdracht, familiebedrijf en financiële begeleiding vanuit een generalisten-rol. Dat doet hij vanuit een grote betrokkenheid, creativiteit, actiegerichtheid en deskundigheid. Kortom, gevraagd adviseren én proactief meedenken met agrarische ondernemers. Jasper is getrouwd, heeft vier kinderen en woont in Nunspeet.

Jasper is telefonisch te bereiken via: 06 42 03 65 44

Arjan Ausma, Rentmeester – Relatiebeheerder

“Financieren en grondzaken, is hij de meester”. Arjan Ausma, (1971) is opgegroeid op een landbouwbedrijf in Drenthe. Na Agrarische Bedrijfskunde bij Van Hall Larenstein, is hij in 1999 gaan werken. Eerst jaren als accountmanager bij lokale banken, daarna meer dan 5 jaar als sectormanager akkerbouw. In deze functie heeft hij ondernemers kunnen adviseren en hij veel ervaring opgedaan in het toepassen van complexe financieringen, ontwikkelen van analysetools en het adviseren bij Bijzonder Beheer-dossiers. Ook heeft Arjan studies geschreven over de akkerbouwsector, aardappelketen en landbouwgrond welke nog actueel zijn. Goed luisteren naar de ondernemer, kritische vragen stellen en altijd in oplossingen denken; hiermee is hij vele akkerbouwers, melkveehouders en loonwerkers van dienst. Hij adviseert overheden en bedrijven op strategisch niveau op het gebied van grondverwerving, landbouwstructuurverbeteringen en bedrijfsverplaatsingen. Arjan woont samen met zijn gezin op zijn akkerbouw- en jongvee-opfokbedrijf in Veenhuizen.

Arjan is telefonisch te bereiken via: 06 58 96 27 92

Arjan. Witte achtergrond

Sjoerd de Beer, Senior Relatiebeheerder

Sjoerd de Beer (1964) is geboren en getogen in het Flevolandse Dronten.  Na de middelbare school en de HAS in Dronten is hij aan de slag gegaan bij een mengvoerbedrijf in de Achterhoek. Omdat de provincie Flevoland hem bleef aanspreken, heeft Sjoerd zich ingezet als Sociaal Economisch Voorlichter. In deze functie heeft hij uitgebreide kennis en ervaring opgedaan over de financiële dynamiek van agrarische familiebedrijven. Deze kennis kon hij vervolgens goed kunnen benutten in zijn opvolgende rollen als relatiebeheerder bij de Rabobank en bedrijfsadviseur bij Flynth. Op dit moment is Sjoerd Senior Relatiebeheerder bij Farmers Funding & Advies en helpt hij agrarische klanten verder bij het realiseren van hun plannen.

Sjoerd is telefonisch te bereiken op tel: 06-10 18 51 92.

Sjoerd de Beer

Klaske Miedema, Assistent – Relatiebeheerder

Klaske Miedema (1980) is geboren en getogen op een akkerbouwbedrijf in Holwerd. De agrarische sector ligt haar na aan het hart. Ze volgde haar opleiding aan de Wageningen Universiteit met als afstudeerrichtingen Agrarische Bedrijfseconomie en Plantenteelt. Na een jarenlang dienstverband bij Rabobank Noordoost Friesland maakt zij deel uit van het team van Farmers Funding & Advies. In een ondersteunende rol draagt ze bij aan de analyse en beoordeling van de financieringsstructuur van de agrarische bedrijven. “Samen zoeken naar de best passende bedrijfskeuzes”. Gedreven en enthousiast draagt ze hier graag aan bij, samen met onze collega’s.

Klaske is telefonisch te bereiken via: 06 23 40 44 31

IMG_1570 (2)
Foto F

Frank Groot, Assistent – Relatiebeheerder

Frank Groot (2001) is afkomstig van een biologisch akkerbouwbedrijf uit Lelystad, welke onderdeel is van een gemengd bedrijf bestaande uit akkerbouw, melkvee en zorg. In 2023 heeft hij zijn studie Bedrijfskunde succesvol afgerond bij het aardappelhandelshuis Agrico, waar hij onderzoek heeft gedaan naar de kostprijs van de Nederlandse pootgoedteelt. Frank gaat naast het volgens van een een master Agribusiness Development de adviseurs van Farmers Funding & Advies ondersteunen bij de uitwerking van agrarische vraagstukken en klanten helpen binnen de bedrijfsvoering.

Frank is telefonisch te bereiken via: 06-21 98 99 96

Anne Pals, Assistent – Relatiebeheerder

Anne Pals (2002) is een gedreven & enthousiaste studente Finance & Control aan Avans Hogeschool in Breda. Binnen Farmers Funding & Advies is zij parttime actief en ondersteunt Anne voornamelijk de adviseurs bij de uitwerking van financieringsvraagstukken.
In 2023 heeft ze haar stage succesvol afgerond bij Ardo B.V. in Zundert. In september begint zij met afstuderen en zij hoopt in de zomer 2025 haar studie af te kunnen ronden.

Anne is telefonisch te bereiken via: 06 30 70 56 45

AnneWebsite