Geld, lenen of uitlenen? Farmers Funding & NLInvesteert helpen u

Farmers Funding & Advies, met vestigingen in Breda en Dronten, heeft per 1 oktober 2022 haar dienstverlening uitgebreid door samenwerking met NLInvesteert. In 2016 is Farmers Funding & Advies (FFA) begonnen als bedrijfskundig en financieel advieskantoor, met als specialisatie het realiseren van financieringen voor agrarische bedrijven. NLInvesteert brengt ondernemers, investeerders en financiers samen. Farmers Funding & Advies maakt gebruik van de infrastructuur van NLInvesteert. Zodoende is Farmers Funding & Advies in staat om op professionele wijze via NLInvesteert investeerders en ondernemers met elkaar te verbinden.

Farmers Funding & Advies heeft afgelopen jaren gezien dat er een toenemende behoefte is aan begeleiding in het aantrekken van kapitaal. Reguliere banken leggen de lat voor financiering nog steeds hoger en de kapitaalbehoefte bij toekomstgerichte bedrijven stijgt. Om die reden kijkt FFA verder dan banken; zij zoekt ook andere oplossingen. Met name door het gepast combineren van bancaire financieringen met private investeerders, kan de agrarische sector zich blijven ontwikkelen.

Natuurlijk blijft de huidige dienstverlening bestaan. Door de samenwerking met NLInvesteert worden de mogelijkheden om investeerders te betrekken, groter en aantrekkelijker.

INVESTEERDER
Bent u ook geïnspireerd en wilt u meer weten over investeren in de agrarische sector? Op onze website staan verschillende investeringskansen waarop u als burger, als investeerder of als ondernemer kan investeren. Het minimale bedrag is € 1.000,–.

FINANCIERING NODIG?
Bent u ondernemer en heeft u financiering nodig? Wij helpen u graag. Vul uw gegevens in op deze pagina en wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Hoe hoger de rente, hoe aantrekkelijker slim geld is

Al hangt er van alles boven hun hoofd, agrarische ondernemers blijven investeren. Ondernemen is nu eenmaal ondernemen. Daarvoor is meestal wel krediet nodig. Om dat probleem aan te pakken, volstond tot voor kort een bezoekje aan semi-monopolist de Rabobank. Die geeft tegenwoordig steeds minder thuis. Daarom loont het om breder te kijken. Wij vinden hier wat van, Lees hier het volledige artikel

Geen reactie's

Geef een reactie