“Ze weten wat er speelt binnen ons vakgebied”

Bart Agro Mechanisatie is al acht jaar gevestigd in Biddinghuizen en heeft sinds begin 2023 zijn bedrijf uitgebreid naar Emmeloord. Het werkgebied van Bart Agro Mechanisatie omvat Flevoland en de rand van de Veluwe waar Bart, de oprichter, zelf vandaan komt.
Het bedrijf is vanaf het begin een gewaardeerde klant van Farmers Funding & Advies. Farmers Funding & Advies heeft ondersteuning geboden bij het verkrijgen van financiële ruimte voor het bedrijf.

Samenwerking met Farmers Funding & Advies
“Samen hebben we een plan geschreven voor de komende 3 tot 5 jaar. Door dit plan goed te presenteren aan de bank hebben we financiële herstructurering kunnen realiseren,” vertelt Bart.
De nauwe samenwerking tussen Bart Agro en Farmers Funding & Advies is positief: “Farmers Funding & Advies heeft onze gedachten en behoeften op de juiste manier weten over te brengen naar de bank. Ze weten wat er speelt binnen ons vakgebied en dat werkt prettig”, gaat Bart verder.

Het belang van financiële ondersteuning
Bart benadrukt het belang van een goede financiële, ondersteunende partij als Farmers Funding & Advies: “Het is belangrijk om mensen om je heen te hebben met wie je snel kunt schakelen, die met je meedenken en die begrijpen wat zowel ons bedrijf als de bank nodig heeft.
Het is niet meer zo eenvoudig als vroeger met een kladpapiertje; alles valt of staat met een goed doordacht plan dat op papier wordt onderbouwd en gepresenteerd”, geeft Bart aan.

Dankzij Farmers Funding & Advies voelt Bart zich goed ondersteund: “Ik ben heel tevreden.
Een bedrijf dat met je meekijkt en je begrijpt in de markt is van grote waarde”.
Met de hulp van Farmers Funding & Advies heeft Bart Agro Mechanisatie hun groeiambities kunnen verwezenlijken in de mechanisatiebranche.

Geen reactie's

Geef een reactie