”Wij zijn overtuigd van het rendement op een goede adviseur”

Het grootschalige akkerbouwbedrijf van familie De Zeeuw in Nagele en Emmeloord behoort tot één van de klanten van Farmers Funding & Advies. De focus op dit akkerbouwbedrijf ligt vooral op de teelt van pootaardappelen, uien en peen. De producten worden op eigen locaties bewaard en gesorteerd.

De omvang en complexiteit zorgt voor behoefte aan deskundig advies. Farmers Funding & Advies verzorgt naast de administratie, bedrijfseconomische, subsidie-, fiscaal en juridisch advies ook de financieringstechnische vraagstukken. Deze advisering wordt, o.a. met hulp van specialisten in teamverband verzorgd en besproken in een kwartaaloverleg. Dan wordt besproken wat er afgelopen kwartaal is gebeurd, waarop gestuurd moet worden, welke subsidiekansen we zien, wat is fiscaal mogelijk en vooral vooruitkijken: welke zaken moeten en kunnen we vooraf regelen?

”Vooral door onze kwartaal-overleggen hebben we veel vaker en regelmatig contact en regelen we de juiste dingen aan de voorkant. Wij zijn overtuigd van het rendement op een goede adviseur”

Geen reactie's

Geef een reactie