Voor niet alledaagse vraagstukken schakelen met Farmers Funding & Advies

Jannes, Ineke en zoon Jeroen Nieuwhof exploiteren in het Noord-Hollandse Slootdorp in De Wieringermeer een akkerbouwbedrijf wat in 2021 is begonnen met de eerste biologische teelten. Hier wordt jaarlijks zo’n 100 ha beteeld op grotendeels eigendomsgrond. Op de lichte zavel telen zij onder andere consumptieaardappelen, uien, witlofwortels, spinazie en suikerbieten.

Naast gedeeltelijke omschakeling naar biologisch neemt Jeroen dit jaar ook het bedrijf over. Hij is de 3e generatie die op het akkerbouwbedrijf gaat boeren. Kortom een intensieve tijd met veranderingen, die financieel en strategisch goed onderbouwd moeten worden. Enerzijds en vooral voor ondernemers & onderneming zelf en anderzijds voor het optimaal organiseren van de benodigde financiering. Om dit gehele traject te begeleiden en zo vloeiend mogelijk te laten verlopen heeft Nieuwhof Farmers Funding & Advies ingeschakeld.

Jannes en Jeroen: “Wij hebben ze ingeschakeld omdat zij met hun ervaring, expertise en praktische insteek een goede sparringpartner zijn bij de bedrijfsovername en het regelen van de financiering. We hadden het al gehoord van collega’s en nu ook zelf ervaren. Het zijn adviseurs die niet bang zijn en scherpte aanbrengen op een plezierige manier. Door de begeleiding van Farmers Funding & Advies kunnen wij weer verder ondernemen. En voor de niet alledaagse vraagstukken, blijven zij onze partner.”

Geen reactie's

Geef een reactie