Voor niet alledaagse vraagstukken schakelen met Farmers Funding & Advies

Jannes, Ineke en zoon Jeroen Nieuwhof exploiteren in het Noord-Hollandse Slootdorp, in de Wieringermeerpolder, een akkerbouwbedrijf. In 2021 is het bedrijf na een omschakelperiode begonnen met de eerste biologische teelten. De familie beteelt jaarlijks zo’n 100 hectare op grotendeels eigendomsgrond. Op de lichte zavelgrond telen zij onder andere consumptieaardappelen, uien, witlofwortels, spinazie, conserven, granen en suikerbieten.

Naast de gedeeltelijke omschakeling naar biologisch heeft Jeroen in 2021 ook het bedrijf overgenomen. Hij is de 3e generatie die op het akkerbouwbedrijf gaat boeren. Kortom: een intensieve tijd met veranderingen, die financieel en strategisch goed onderbouwd moeten worden. Enerzijds voor ondernemers en onderneming zelf en anderzijds voor het optimaal organiseren van de benodigde financiering. Om dit gehele traject te begeleiden en zo vloeiend mogelijk te laten verlopen heeft Nieuwhof Farmers Funding & Advies ingeschakeld.

Jannes en Jeroen: “Wij hebben Farmers Funding & Advies ingeschakeld omdat zij – met hun ervaring, expertise en praktische insteek – een goede sparringpartner zijn bij de bedrijfsovername en het regelen van de financiering. We hadden dit al gehoord van collega’s en nu ook zelf ervaren. Het zijn adviseurs die niet bang zijn en scherpte aanbrengen op een plezierige manier. Door de begeleiding van Farmers Funding & Advies kunnen wij weer verder ondernemen. En voor de niet alledaagse vraagstukken, blijven zij onze partner.”

Geen reactie's

Geef een reactie