“Onze adviseur denkt geweldig met ons mee”

B. Hut Akker- Loonbedrijf B.V.

Loonbedrijf Hut in Zeewolde wordt geleid door Bertil en Roelien Hut. Het bedrijf is in 2007-2008 van start gegaan en was in het begin vooral gericht op loonwerkzaamheden als mais- en grashakselen en suikerbieten rooien. Na een ingrijpende brand in 2008 zijn de ondernemers niet bij de pakken gaan neerzitten, maar vol goede moed verder gegaan. Inmiddels is er sprake van een breed agrarisch georiënteerd loonbedrijf dat ook mestaanwending en transportlandbouwproducten ook in haar dienstenpakket heeft.

Naast het loonbedrijf exploiteert de familie ook nog een landbouw- annex windmolenbedrijf. Het jaar 2015 heeft vooral in het teken gestaan van het rationaliseren van de ondernemings- structuur en daaruit voortvloeiend een strategisch plan voor 2020 en naar de verdere toekomst.

Farmers Funding & Advies vervult in de coördinatie, maar ook inhoudelijk, een grote rol bij deze genoemde zaken. De complexiteit dwingt tot het inzetten van specialisten, waarbij toch één persoon het overzicht houdt: onze Farmers Funding & Advies adviseur

“Onze adviseur denkt geweldig met ons mee. Hij ontzorgt ons van heel veel zaken en heeft totaalvisie voor nu én gericht op de toekomst. Hij denkt mee als ondernemer en dat geeft ons de ruimte om te doen waar wij goed in zijn!”

Geen reactie's

Geef een reactie