“Wij zijn uit soortgelijk hout gesneden!”

Maatschap Keller – den Dunnen uit Lage Zwaluwe runt een biologische akkerbouw-en vleesveebedrijf, ‘Bio in de Polder’ in combinatie met een camping, ‘Groene camping In de Polder’.
Het ondernemersechtpaar Janine Keller en Paul den Dunnen hebben na een jarenlange samenwerking met de ouders van Janine het bedrijf in 2017 overgenomen nemen.

Tijdens de overname, die in goede harmonie is verlopen, heeft Farmers Funding & Advies het gehele traject begeleid. Het menselijk aspect heeft naast het voor iedereen werkbaar inrichten van de overname als het regelen van de financiering altijd de juiste aandacht gehad.
De omvang van het bedrijf is bescheiden maar van een grote variëteit. Dat vraagt met regelmaat om een externe deskundige kijk en oordeel. Dan nodigen wij de adviseur opnieuw uit.
En wat gewoon leuk is, af en toe komt Peter even aan voor een “bakske koffie”.

“Onze adviseur en wij zijn uit soortgelijk hout gesneden, dat voelt gewoon goed. De praktische en degelijke onderbouwde kijk op onze vraagstukken zorgt dat wij zaken echt goed kunnen regelen. Wij raden het iedereen aan, tenminste, als je óók vooruit wil.”

Geen reactie's

Geef een reactie