Nieuwsbrief special: Investeerders en Agri-ondernemers brengen wij samen

Bent u op zoek naar investeringskansen met een goed rendement? Bij ons heeft u de mogelijkheid om te investeren in renderende en toekomstgerichte agrarische bedrijven. Investeren in een veilige sector die ons voedsel produceert én zorgt voor het landschap. Wij brengen investeerders en agrarische ondernemers één op één bij elkaar. U ontvangt een mooie rente van 2,5% tot 7%. Wij combineren verschillende kapitaalsoorten tot de best passende maatwerkoplossing.

Uw geld zijn werk laten doen
In Nederland is 487 miljard euro spaargeld wat weinig opbrengt en door de negatieve rente bij de bank geld kost. Om geld toch zijn werk te laten doen, gaat u op zoek naar alternatieven. U kunt bijvoorbeeld investeren in goud, anonieme aandelen of in inmiddels overgewaardeerd vastgoed.
Investeren in de landbouw kan juist een interessant alternatief zijn.

Investeren
Wij hebben binnen ons netwerk een groep van investeerders die een deel van hun middelen via ons investeren in de landbouw. Zij vinden het een interessante manier van geld uitzetten vanwege de kenmerken:

  • Zekerheid door recht van hypotheek, verpanding en/of hoofdelijk- en persoonlijke aansprakelijkheid
  • Rentevergoeding die aantrekkelijk is
  • Maandelijks betaling rente en aflossing
  • Looptijd is veelal kort en geld hebben zij weer snel beschikbaar
  • Zorgvuldige beoordeling en weging van risico’s door specialisten van Farmers Funding & Advies
  • Zakendoen: één op één met agri ondernemers
  • Mogelijkheid om aandeelhouder te worden is soms aanwezig

Wilt u ook meer informatie over investeren in de landbouw? Lees verder op www.farmersfunding.nl/investeren

Gerealiseerde Financieringen
Om een indruk te geven van de door ons gerealiseerde financieringen hebben wij onderstaande casussen – uitgebreid & anoniem – geselecteerd. Deze zijn gebaseerd op een zorgvuldige weging van risico en rendement.

  • Melkveebedrijf die € 100.000 nodig had voor uitbreiding stal. 7,42% rente in 60 maanden annuïtair afgelost zonder dekking met hoofdelijke aansprakelijkheid ondernemer.
  • Fruitteelt. Tijdelijk werkkapitaal € 200.000,– voor aanleg nieuwe boomgaard. 8% rente in 36 maanden annuïtair afgelost zonder dekking.
  • Akkerbouwbedrijf. Aankoop grond uit de familie, € 200.000 voor aankoop grond. 6% rente, geen aflossing, hypothecair gedekt met landbouwgrond.

Lees meer over de gerealiseerde projecten op https://www.farmersfunding.nl/realisatie

Investeerder worden, contact ons
Bent u ook geïnspireerd en wilt u meer weten over investeren in de agrarische sector? In ons netwerk hebben wij continue ondernemers die op zoek zijn naar kapitaal.

Kijk op onze website bij “investeren” en laat een bericht achter op www.farmersfunding.nl/contact en wij nemen contact met u op.
Om zaken verder te verduidelijken en te bespreken maken wij met u, als potentiële investeerder, graag een persoonlijk afspraak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie