Mini-masterclass: Meer grond onder je voeten & minder financiering

Groeien in grond, dat is wat een ontwikkelend en toekomstgericht akkerbouw- en melkveebedrijf wil. Maar hoe kom ik aan het best passende kapitaal? Wat zijn de verschillende mogelijkheden en hoe zit dat fiscaal? Misschien is eigendom en exploitatie splitsen een mogelijkheid? Dit soort vragen worden exclusief voor u beantwoord tijdens onze mini-masterclass: Meer grond onder je voeten & minder financiering.

Graag willen wij u van harte uitnodigen voor onze gratis mini-masterclass ’Meer grond onder je voeten & minder financiering’. Deze mini-masterclass wordt door Farmers Funding georganiseerd. Wij informeren u graag over wat de ontwikkelingen in de grondmarkt zijn en wat de praktische mogelijkheden zijn om daadwerkelijk groei te realiseren.

Speciaal voor u hebben wij als gastspreker Jasper Timmerman van C3A Agro & Agri Advies die u meeneemt in de mogelijke constructies met bijbehorende fiscale aspecten. Verder zal Peter Pals u bijpraten over de ontwikkelingen van en de mogelijkheden op het gebied van verschillende financieringen. Vanzelfsprekend is er volop ruimte voor vragen en discussie.

Uitnodiging

Deze mini-masterclass wordt op drie momenten aangeboden:
– 12 april: De Graanbeurs, Kadedijk 6 in Fijnaart
– 18 april: Van der Valk, A. Fokkerstraat 100 te Goes
– 26 april: Shortgolf, Rivierduinweg 9 in Swifterbant

Programma

19:30 Inloop en ontvangst
20:00 Meer grond met minder financiering door Peter Pals
20:45 Pauze
21:15 Fiscale aspecten door Jasper Timmerman
22:00 Afsluiting met Borrel

Aanmelden? Klik hier om u aan te melden en geef de datum en locatie van uw voorkeur door.

Deze avond is niet bedoeld voor adviseurs van banken, accountants en andere adviesbureaus.

Geen reactie's

Geef een reactie