Farmers Funding spreker op Crowdfunding Day Europe 2016

Farmers Funding spreker op Crowdfunding Day Europe 2016

Op 25 mei delen internationale visionairs, crowdfunding experts, de meest succesvolle campagnes en de bekendste crowdfunding platforms in ruim 30 key-notes, intieme sessies en interactieve workshops hun visie op en kennis over crowdfunding in de Amsterdam Arena.

De dag begint met een Kick-off workshop waarin je leert hoe crowdfunding precies werkt. Na deze workshop ken je de basisprincipes en weet je op welke manier je crowdfunding kunt inzetten.

Farmers Funding op Crowdfunding Day
Na de Kick-off workshop volgt een themasessie speciaal voor agrarische ondernemers. Hierin zal onder andere Peter Pals, directeur Farmers Funding, je wegwijs maken is het financieringslandschap voor agrarische ondernemers. Verder wordt inzicht gegeven in de do’s en don’ts  van crowdfunding en worden initiatieven besproken die succesvol zijn gebleken in de agrarische sector.

Verder op de Crowdfunding Day

Heb je een groot bedrag nodig voor jouw onderneming? Steeds vaker wordt ‘gestapeld financieren’ toegepast. In de Fusion Finance sessies leer je hoe je crowdfunding kunt combineren met ondernemerssubsidies, bancaire financiering of kredietunies.

 Spar met de beste crowdfunding platforms

Op het Crowdfunding Plaza ontmoet je de belangrijkste Nederlandse crowdfunding platfoms met ervaring in de agrarische sector. Ga met hen in gesprek, ontdek hun aanbod en beslis met wie je in zee wilt gaan voor jouw campagne.

 

Naar Crowdfunding Day Europe

Ga op 25 mei naar Crowdfunding Day Europe in de Amsterdam Arena. Voor de meeste actuele informatie over het evenement kijk je op: www.crowdfundingday.nl. Tickets koop je hier. 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.