Gezocht, financieel Topadviseur

Farmers Funding & Advies is door haar no nonsens wijze van werken sterk groeiende tot een toonaangevend bedrijfskundig, financieel, administratief, fiscaal en juridisch dienstverlener.


Wij zijn op zoek naar een …

FINANCIEEL TOPADVISEUR
In de snel veranderde agrarische markt waarbij de ontwikkeling een versnelling doormaakt zijn we opzoek naar de persoon die echt het verschil kan maken! Jij kan schaken op meerdere borden, kan je meten met het niveau van onze klant, wil je continu verbeteren en wil mee ondernemen in onze platte organisatie.

Je bent pro – actief, ondernemend en met de assistent adviseur verantwoordelijk voor opbouwen en onderhoud van de portefeuille. Het gaat veelal om grote agrarische ondernemingen met interessante, gevarieerde en complexe opdrachten én daar weet jij het verschil te maken,

Voor investeringsbeslissingen en het realiseren van de best passende financiering ben je bij jou aan het juiste adres. Verder begeleid je bedrijfsovernames en help je bij het verder te ontwikkelen van de agrarische bedrijven. Zaken als het maken van een gedegen bedrijfsplan of herstructurering en (re)organisatie van hun organisatie zijn bij jou in goede handen. Daarbij waarderen wij het extra als je goed raad weet met werkzaamheden die voortvloeien uit het financiële en fiscale proces rondom de jaarrekening.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau en ‘bij de hand’
 • Relevante HBO / academisch diploma, werk- en denkniveau
 • Beheerst het financieringsvak
 • Goed op de hoogte van administratieve proces en fiscale zaken / aangifte
 • Goed geïnformeerd en belangstellend ten aanzien van de agrarische sectoren

Competenties

 • Persoonlijk leiderschap, zelfstarter die business genereert
 • Ondernemend, kostenbewust, resultaatgericht en groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Teamspeler, mensen enthousiasmeren en meekrijgen
 • Initiatieven durven nemen, soms tegen de stroom in
 • Flexibel en snel kunnen schakelen
 • Verder ben je: mensgericht, stressbestendig, communicatief, klantvriendelijk en gericht op samenwerken. Je kunt daarnaast goed organiseren en plannen.

Omgeving
Wij werken landelijk. Jij werkt vanuit kantoor Breda, Dronten en ook vanuit huis.

Beloning
Er geldt een nuchtere bedrijfscultuur, van aanpakken. Je werkt met korte lijnen en opereert doordacht en praktisch. Het bedrijf heeft volop kansen voor groei en ontwikkeling.  Het gaat ons om de juiste mentaliteit van winnaars, flexibiliteit, competenties en ervaring. De beloning is natuurlijk afhankelijk van je eigen inspanningen maar kan bovengemiddeld zijn omdat bij ons staat voorop; samen delen wat we als team verdienen.

Bedrijfsprofiel
Wij ontzorgen op bedrijfskundig, bedrijfseconomisch, fiscaal-juridisch terrein én realiseren de best passende financiering.
Door de fusie van Farmers Funding en C3A Agro & Agri Advies tot Farmers Funding & Advies is het werk verder verbreed. Samen met de adviseur geef jij dat vorm, het gaat om support & begeleiding bij opstellen bedrijfsplannen, en indien relevant kwartaal- en jaarrapportages en belastingaangiften.

Verder begeleiden wij bedrijfsovernames, samenwerkingsstructuren en helpen bij het ontwikkelen van de bedrijven van onze klanten. Farmers Funding & Advies is volledig onafhankelijk met ruime ervaring in het financiële vak en het werken voor agrarische bedrijven.

Wij pakken aan en door en wij zeggen dan ook “ADVIES IS BEST, DÓEN IS BETER”. Dit uit zich in een enorme groei van onze dienstverlening.

Meer informatie of solliciteren?
Herken jij je in wat en wie we zoeken? Dan moet je niet langer twijfelen en in ieder geval koffie komen drinken. Natuurlijk kun je ook een motivatiebrief met cv sturen naar info@farmersfunding.nl.

Eerst even bellen? Onze directeur Peter Pals je graag te woord. Telefonisch bereikbaar via 06 -58 92 57 04 of 085 – 066 36 57

Geen reactie's

Geef een reactie