Gezocht, assistent Adviseur

Farmers Funding & Advies is door haar no nonsens wijze van werken sterk groeiende tot een toonaangevend bedrijfskundig, financieel, administratief, fiscaal en juridisch dienstverlener.


Wij zijn op zoek naar een …

ASSISTENT ADVISEUR
In de snel veranderde agrarische markt waarbij de ontwikkeling een versnelling doormaakt zijn we opzoek naar de persoon die echt het verschil kan maken! Jij kan schaken op meerdere borden, kan je meten met het niveau van onze klant, wil je continu verbeteren en wil mee ondernemen in onze platte organisatie.

Je bent pro – actief, ondernemend en met de senior adviseur verantwoordelijk voor onderhoud en uitbouwen van de portefeuille. Het gaat veelal om grote agrarische ondernemingen met interessante, gevarieerde en complexe opdrachten én weet jij het verschil te maken.

Je bent assistent van de senior-adviseur en samen pak je door. Daarbij weet je goed raad met alle voorkomende werkzaamheden die samenhangen met het administratieve proces van jaarrekening en aangiften. Ook voor diverse belastingen kun jij de juiste ondersteuning bieden.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau en ‘bij de hand’
 • Relevante HBO, liefst SPD Bedrijfsadministratie en een fiscale opleiding
 • Beheerst aspecten van het administratieve proces en fiscale aangifte
 • Affiniteit met geautomatiseerde verwerking van rapportages.
 • Voorkeur 5 of meer jaren werkervaring
 • Goed geïnformeerd en belangstellend ten aanzien van de agrarische sectoren

Competenties

 • Uitstekend cijfermatig inzicht, groot analytisch vermogen en consciëntieus
 • Overtuigingskracht en communicatief
 • Teamspeler en mensen enthousiasmeren
 • Flexibel en snel kunnen schakelen
 • Mensgericht, stressbestendig en klantvriendelijk
 • In staat en bereid tot sturen & coachen van junior-assistent(en)

Omgeving
Wij werken landelijk. Jij werkt vanuit kantoor Dronten, Breda of vanuit huis.

Beloning
Er geldt een nuchtere bedrijfscultuur, van aanpakken. Je werkt met korte lijnen en opereert doordacht en praktisch. Het bedrijf heeft volop kansen voor groei en ontwikkeling. Het gaat ons om de juiste mentaliteit, flexibiliteit, competenties en ervaring. De beloning is natuurlijk afhankelijk van je eigen inspanningen maar kan bovengemiddeld zijn omdat bij ons staat voorop; samen delen wat we als team verdienen.

Bedrijfsprofiel
Wij ontzorgen op bedrijfskundig, bedrijfseconomisch, fiscaal-juridisch terrein én realiseren de best passende financiering.
Door de fusie van Farmers Funding en C3A Agro & Agri Advies tot Farmers Funding & Advies is het werk verder verbreed. Samen met de adviseur geef jij dat vorm, het gaat om support & begeleiding bij opstellen bedrijfsplannen, en indien relevant kwartaal- en jaarrapportages en belastingaangiften.

Verder begeleiden wij bedrijfsovernames, samenwerkingsstructuren en helpen bij het ontwikkelen van de bedrijven van onze klanten. Farmers Funding & Advies is volledig onafhankelijk met ruime ervaring in het financiële vak en het werken voor agrarische bedrijven.

Wij pakken aan en door en wij zeggen dan ook “ADVIES IS BEST, DÓEN IS BETER”. Dit uit zich in een enorme groei van onze dienstverlening.

Meer informatie of solliciteren?
Herken jij je in wat en wie we zoeken? Dan moet je niet langer twijfelen en in ieder geval koffie komen drinken. Natuurlijk kun je een motivatiebrief met cv sturen naar  info@farmersfunding.nl.

Eerst even bellen? Onze directeur Peter Pals staat je graag te woord. Telefonisch bereikbaar via 06 -58 92 57 04 of 085 – 066 36 57

Geen reactie's

Geef een reactie