Nieuwsbrief december 2018

WIJ REALISEREN UW FINANCIERING
Onafhankelijk Bedrijfskundig en Financieel advies.

Wij worden gevraagd bij: Investeringen, Bedrijfsontwikkelingen, Toekomstplannen, Organiseren van (Samenwerking)structuren, Bedrijfsovernames, Realiseren van financieringen en het oplossen van Probleemsituaties.

Farmers Funding staat voor vakmanschap, verstand van zaken, vertrouwen & verbinden. De kern van ons werk is agrarische bedrijven beter te laten functioneren en een betere financiering te organiseren via professionele praktische oplossingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden of een verkennend gesprek? Neem contact met ons op.

Farmers Funding wenst u een ondernemend jaar toe!
Het afgelopen jaar mochten we weer verschillende bestaande, en de nodige nieuwe klanten, helpen met bijbehorende vraagstukken. Dit waren onder andere financieringsaanvragen, samenwerkingsstructuren en het helpen bij moeilijke situaties.
Aankomend jaar gaan we weer verder met waar we dit jaar gestopt waren. Het helpen van nieuwe en bestaande relaties.

Korte terugblik op 2018
In 2018 heeft Farmers Funding een mooie groei doorgemaakt. Het aantal klanten neemt fors toe en om die te kunnen helpen zijn Arjan Ausma en Ernst van Heijden ons team komen versterken.

Arjan Ausma richt zich op akkerbouw en melkveehouderijbedrijven. In het verleden heeft hij de nodige ervaring opgebouwd binnen de financiële sector. Ernst van Heijden richt op de intensieve en de melkveehouderij. Zijn achtergrond ligt binnen de accountancy.

Successen in 2018 waren onder ander het succesvol begeleiden van complexe bedrijfsovernames, organiseren van uitbreidingsfinancieringen, samenwerkingsverbanden tot stand brengen. Onze grote ervaring, professionaliteit en creativiteit worden gelukkig goed gewaardeerd.

In 2019 gaan wij vol enthousiasme verder. Begin van het jaar verwachten wij een nieuwe adviseur voor met name het zuidwesten van Nederland bekend te kunnen maken.

BB TV Financiering: Hoe realiseren boeren hun groeiplannen?

Schaalvergroting staat al jaren symbool voor de ontwikkeling in de Nederlandse landbouw- en veehouderijsector, maar hoe realiseren boeren nu echt hun groeiplannen?

Bekijk de video op onze site

Huidige rentestanden

Bij het afsluiten van een lening met variabele of vaste rente kijkt de financier naar uw situatie, het risico van de financiering en zij stemmen met u passende rentetypen en looptijden af. Er is altijd sprake van maatwerk. Onderstaand een overzicht van onze ervaringen in november en december:

3 jaar vast van 1,35% tot 1,65%
5 jaar vast van 1,70% tot 2,35%
10 jaar vast van 2,55% tot 2,8%

De huidige rentestand is nog steeds historisch laag en wellicht is dit een goed moment om uw rentestructuur eens goed in beeld te brengen. Loopt uw rente binnenkort af? Wilt u uw huidige lening herfinancieren? Wij kunnen u gehele rentestructuur opnieuw beoordelen. Deze investering verdient u dubbel en dwars terug. Vraagt u zich af of dit voor u van toepassing is? Bel of neem contact met ons op.

Boeren financieren boeren

Wij verbinden investeerders met gevoel & hart voor de agrarische sector met agrarische ondernemers die doorontwikkelen en groeien. Met behulp van goed voorbereide plannen en persoonlijke aandacht brengen wij de juiste partijen met elkaar in contact.
Bent u een aanstaand verkoper met geld en zoekt u een solide belegging?

Of gaat u juist doorboeren en zoekt u geld om te investeren? Wij brengen partijen daadwerkelijk bij elkaar en organiseren de business. Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op voor onafhankelijk advies.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.