Farmersfunding | Vacature: Assistent Relatiebeheerder
16947
post-template-default,single,single-post,postid-16947,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vacature: Assistent Relatiebeheerder

De vacature Assistent Relatiebeheerder
Samen met ons team bouw je aan doorontwikkeling van Farmers Funding. Je bent actief, ondernemend en samen met onze relatiebeheerders verantwoordelijk voor een uit te bouwen portefeuille met agrarische ondernemers. Jij verzorgt assistentie bij bedrijfskundig en financieel advies. Je bent “de linker & rechterhand” van onze relatiebeheerders. Net als onze klanten sta jij met je voeten in de klei en je ziet wat er moet gebeuren.

Voor investeringsbeslissingen en het realiseren van de best passende financiering zijn agrarische ondernemers bij ons aan het juiste adres. Daarnaast begeleiden wij bij bedrijfsovernames, samenwerkingsstructuren en helpen wij bij het verder ontwikkelen van de bedrijven van onze klanten. Het maken van gedegen bedrijfsplannen of herstructureringen zijn bij jou in goede handen. Farmers Funding is geheel onafhankelijk met ruime ervaring in het financiële vak en het werken voor agrarische bedrijven. Je kennis ligt in de akkerbouw, melkvee, loonwerk, varkenshouderij, vollegrondsgroenten of fruitteelt. Ondernemers voelen jouw boerenhart, je bedrijfskundige en financiële expertise.

 Functie-eisen 

 • Een HBO werk- en denkniveau
 • Voorkeur een paar jaar ervaring of ‘bij de hand’ en net of bijna afgestudeerd
 • Goed geïnformeerd over de verschillende agrarische sectoren
 • Beheerst aspecten van het financieren. Inhoudelijk een expert,
  bereid en in staat dit te ontwikkelen
 • Actueel op de hoogte van bedrijfskundige, financiële en fiscale zaken

Competenties

 • Persoonlijk leiderschap
 • Ondernemend, actief en resultaatgericht
 • Communicatief
 • Teamspeler en mensen enthousiasmeren
 • Initiatieven durven nemen
 • Flexibel en snel kunnen schakelen
 • Mensgericht, stressbestendig, klantvriendelijk en gericht op samenwerken

Omgeving
Wij werken landelijk. Jij werkt vanuit kantoor West-Brabant en soms vanuit huis.

Aanbod
Er geldt een nuchtere bedrijfscultuur. Je werkt met korte lijnen en opereert doordacht en praktisch. Het bedrijf heeft volop kansen voor verdere groei en ontwikkeling. Uiteraard staan hier passende arbeidsvoorwaarden tegenover.  Er zal worden voorzien in een op maat afgestemd inwerkprogramma waarbij samenwerking met het team centraal staat. Wij bieden een marktconform salaris en overige condities. Het gaat om de juiste mentaliteit, flexibiliteit, competenties en ervaring.

Bedrijfsprofiel
Farmers Funding is een dochteronderneming van de DCA Groep uit Lelystad, gespecialiseerd businesspartner op de agrarische markten en media via Boerenbusiness.nl. Farmers Funding staat voor vakmanschap, verstand van zaken, vertrouwen en verbinden. De kern van ons werk is agrarische bedrijven beter te laten functioneren en een betere financiering te organiseren via professionele praktische oplossingen. Bedrijfskundig en financieel advies voor agrarische ondernemers. Daarvoor hebben wij een uitstekend team van adviseurs. Allen met een flinke dosis ervaring en een continue proactieve werk- en levenshouding. Het oprecht begrijpen van boeren, daadkrachtig optreden, deskundigheid, duidelijk en geheel onafhankelijk optreden wordt gewaardeerd. Wij pakken aan en door. Dit uit zich in een enorme groei naar onze dienstverlening.

Meer informatie of solliciteren?
Heb je belangstelling voor deze uitdagende en verantwoordelijke functie bij een professioneel en groeiend bedrijf in de agri-sector? Mail dan je motivatiebrief met cv naar: info@farmersfunding.nl

Voor vragen en informatie staat onze directeur Peter Pals je graag te woord.

Telefonisch bereikbaar 06-58 92 57 04 of 0320 – 269 522.

Geen reactie's

Geef een reactie