Farmersfunding | Partnerformule
15586
page-template-default,page,page-id-15586,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Partner worden bij Farmers Funding

De dienstverlening van Farmers Funding is hoogwaardig en specialistisch van karakter. Dit betekent dat u als adviseur van agrarische ondernemers goed op de hoogte moet zijn van de ontwikkelingen in de diverse agrarische sectoren als de akkerbouw, melkveehouderij, varkenshouderij, loonwerk en fruitteelt. Grondfinanciering, machine leasing en bedrijfsovername, alles komt in de praktijk langs.

Een ruime bancaire ervaring is daarvoor zeer belangrijk, maar ook lokale betrokkenheid speelt een rol in het succesvol maken van uw eigen Farmers Funding vestiging.

Als adviseur van de agrarische ondernemer bewerkt u de lokale markt, voert u relatiebeheer uit en begeeft u zich actief op de markt. Ook onderhoudt u contact met de diverse geldverstrekkers in de sector. Ook begeleidt u klanten met het succesvol aantrekken van kapitaal buiten de reguliere bancaire partijen.

Franchising is een hechte vorm van samenwerking tussen twee juridisch zelfstandige ondernemingen: die van de franchisegever en die van de franchisenemer

U analyseert de financieringsbehoefte van uw klant, geeft ONAFHANKELIJK advies en begeleidt het volledige financieringstraject tot aan fiattering. U bent een serieuze sparringpartner van de agrarische ondernemer en helpt hem met complexe vraagstukken. Bovendien bouwt u zelf uw eigen organisatie uit en maakt uw vestiging bekend in de regio.

Het instappen in de partnerformule van Farmers Funding betekent dat u kiest voor een stevig en professioneel netwerk van breed georiënteerde financiële specialisten. Deskundigen die ook uw markt verbreden en u nieuwe kansen en mogelijkheden bieden. De concrete voordelen op een rij:

  • Exclusief gebruik kunnen maken van het Farmers Funding -merk in uw vestigingsgebied
  • Kennis uitwisselen en leren van andere Farmers Funding -adviseurs
  • Schaalvoordelen die resulteren in professionele werkmethodieken tegen een goede prijs
  • Ondersteuning op het gebied van management, automatisering en scholing
  • Ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie
  • Een goede marketingstrategie richting klanten

 

Toetreding is mogelijk voor de volgende potentiële deelnemers:

  • Zelfstandige intermediairs agrarische financieringen
  • Accountmanagers agrarische financieringen met bancaire achtergrond

 

Uiteraard hangt een definitief besluit af van diverse besprekingen tussen Farmers Funding en de kandidaat.
Meer weten ? neem contact op met onze formulemanager: Kees Maas k.maas@farmersfunding.nl