Farmersfunding | Over Ons
15301
page-template-default,page,page-id-15301,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Wat doen wij?

Net als u staan ook wij met onze voeten in de klei. Onze filosofie: wij stellen u en uw bedrijf centraal en richten ons altijd op het beste resultaat. We maken het niet moeilijker dan nodig is. Sterker: zo eenvoudig mogelijk en altijd scherp.

 

Voor investeringsbeslissingen en het organiseren van de best passende financiering hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Verder kunnen wij u begeleiden bij bedrijfsovername en het verder ontwikkelen van uw bedrijf. Zaken als het maken van een gedegen bedrijfsplan of herstructurering en (re)organisatie van uw organisatie zijn bij ons in goede handen.

De ervaren adviseurs van Farmers Funding zijn geheel onafhankelijk, Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het werken voor diverse typen agrarische bedrijven. Onze eigen achtergrond ligt in de akkerbouw, loonwerk, melkvee, vollegrondsgroenten en de fruitteelt.

Wilt u weten of wij ook u toegevoegde waarde kunnen leveren? Neem dan graag contact met ons op. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of het klikt.

Wie zijn wij ?

Peter Pals, directeur-eigenaar Farmers Funding

Peter Pals (1969), een agri man in hart en nieren. Hij is boerenzoon uit het West-Brabantse Zevenbergschen Hoek. Samen met zijn zus en drie broers groeide hij op de boerderij. Hij ging studeren en zijn broers hebben de boerderij ontwikkeld tot een up-to-date akkerbouwbedrijf. Samenwerken, net zo lang tot het gewenste doel is bereikt, werd hem met de paplepel ingegoten. Hij studeerde Nederlandse Landbouw en rondde zijn MBA Food & Finance op Business Universiteit Nyenrode af. Hij werkte als bedrijfskundige bij de Landbouwvoorlichting in de IJsselmeerpolders. Vanaf 1995 was hij in dienst bij Rabobank. Eerst als relatiebeheerder bedrijven, later werd hij sectormanager Food & Agri bij Rabobank Nederland. Sinds 2008 maakte hij deel uit van het senior management en heeft hij vele ondernemingen, in verscheidende branches, ondersteund bij bedrijfskundige en financieringtechnische vraagstukken. Peter is resultaat gedreven met passie en lef. Vanuit zijn boerenhart pur sang heeft hij besloten een eigen onderneming op te bouwen voor bedrijfskundige en financiële advisering van agrarisch ondernemers. Peter is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in Breda.

Trees Rijpkema, Senior relatiebeheerder

Trees Rijpkema is geboren op een melkveebedrijf in Friesland. Na het VWO heeft zij Agrarische Economie aan de Landbouw Universiteit gestudeerd en later “Master in de Agribusiness”. Haar praktijkervaring  in het bankwezen heeft zij opgedaan in Overijssel, Friesland en Flevoland. Hier heeft zij zich met name beziggehouden met de advisering en financiering van grootschalige melkveehouders en windmolenprojecten. Daarnaast begeleidde ze bedrijfsbeëindigers.  Trees heeft een heldere kijk op zaken en door haar uitgebreide kennis is zij goed in staat om ondernemers daadwerkelijk verder te helpen. Trees Rijpkema opereert vanuit ons kantoor te Lelystad.

Ronald Mijnheer, Junior relatiebeheerder

Ronald Mijnheer (1993) is opgegroeid op een vleesvarkensbedrijf in Mastenbroek. Na het MBO op de Groene Welle in Zwolle is hij Agrarische Bedrijfskunde gaan studeren op de Aeres Hogeschool te Dronten en in 2017 is dit afgerond. Afgelopen jaar was hij 10 maanden actief op de agrarische afdeling van de ABN Amro. Een leerzame ervaring waar hij de fijne kneepjes van de financiële wereld heeft geleerd. Tevens heeft Ronald in zijn studie nog meerdere ervaringen opgedaan in het buitenland op melkvee/akkerbouwbedrijven in Zweden en Denemarken. Ronald Mijnheer werkt vanuit het kantoor te Lelystad en is het eerste aanspreekpunt voor onze relaties.

foto-jeroen-wit2

Jeroen Haverkamp specialist financieren

Jeroen (1985) is als onafhankelijk adviseur verbonden aan Farmers Funding. Nadat hij zijn opleiding Commerciële Economie, aan de Hogeschool te Breda, afrondde, startte hij als adviseur in de financiële sector. Naast zijn werk volgde hij meerdere financiële en administratieve opleidingen. In 2010 startte hij als intern accountmanager in het financieel advieskantoor van zijn vader. Inmiddels adviseert en begeleidt hij diverse ondernemingen in verscheidende branches, waaronder agrarische bedrijven, met investeringsbehoeftes en financieringsvragen en staat hij ondernemers bij met continuïteitsproblemen. Jeroen is commercieel ingesteld, resultaatgericht en betrokken.

Ton Haverkamp Specialist financieren

Ton (1954) is als onafhankelijk adviseur verbonden aan Farmers Funding. Hij is geboren en getogen in de agrarische gemeente Fijnaart. Vanaf 1979 tot 2007 werkte hij als manager en directeur Bedrijven binnen de Rabobank waardoor zijn affiniteit met agrarische en MKB-bedrijven vorm kreeg. Hij rondde met succes zijn opleiding Management, Economie en Recht af aan de Hogeschool te Breda. Bovendien voltooide hij meerdere administratieve en marketing opleidingen. In deze rollen heeft hij vele ondernemingen en ondernemers in verscheidende branches ondersteund. Sinds 2008 werkt hij als zelfstandig ondernemer vanuit zijn kantoor in West-Brabant. Hij adviseert en ondersteunt ondernemers met investerings- en financieringsvraagstukken en staat ondernemers met continuïteitsproblemen bij in hun zoektocht naar mogelijke oplossing. Ton is resultaatgericht, betrokken en gedreven en deskundig.

Jelle Mojet Communicatie

Jelle Mojet (1991) leidt de communicatie van Farmers Funding in goede banen. Na zijn studie heeft hij zich gericht op de communicatie tussen boer en dienstverlener. Ieder goed idee is namelijk alleen te realiseren als alle partijen goed kunnen samenwerken. Hij is vanaf het begin betrokken geweest bij Farmers Funding en is meegegroeid met de veranderingen. Jelle is mensgericht en praktisch ingesteld, waardoor hij iedereen goed te woord staat en tegelijkertijd zorgt dat de juiste processen in werking worden gezet.