Farmersfunding | Vacature Relatiebeheerder met visie en lef
16580
post-template-default,single,single-post,postid-16580,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vacature Relatiebeheerder met visie en lef

De vacature Relatiebeheerder
Samen met ons team bouw je aan de doorontwikkeling van Farmers Funding. Je bent ondernemer en eindverantwoordelijk voor een zelfstandig op te bouwen portefeuille met agrarische ondernemers. Jij verzorgt bedrijfskundig en financieel advies. Net als je klanten sta jij met je voeten in de klei. Voor investeringsbeslissingen en het realiseren van de best passende financiering zijn zij bij jou aan het juiste adres. Verder begeleidt je bedrijfsovernames en help je bij het verder ontwikkelen van de bedrijven van onze klanten. Zaken als het maken van een gedegen bedrijfsplan of herstructurering en (re)organisatie van hun organisatie zijn bij jou in goede handen. Onze adviseurs zijn geheel onafhankelijk met ruime ervaring in het financiële vak en het werken voor agrarische bedrijven. Je kennis ligt in de akkerbouw, loonwerk, melkvee, varkenshouderij, vollegrondsgroenten of fruitteelt. Ondernemers voelen jouw boerenhart, je bedrijfskundige en financiële expertise. Zij zien je graag komen en waarderen je als gesprekspartner en indien nodig als zaakvoerder.

 Functie-eisen 

 • Een HBO- of WO diploma, werk- en denkniveau
 • Zeer goede kennis van de verschillende agrarische sectoren
 • Beheerst alle aspecten van het financieringsvak en bent inhoudelijk een expert
 • Goed en actueel op de hoogte van bedrijfskundige, financiële en fiscale zaken

 

Competenties

 • Persoonlijk leiderschap
 • Ondernemend, resultaatgericht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Communicatief
 • Teamspeler en mensen enthousiasmeren
 • Initiatieven durven nemen
 • Flexibel en snel kunnen schakelen
 • Mensgericht, stressbestendig, klantvriendelijk en gericht op samenwerken

 

Omgeving
Landelijk. Je werkt afwisselend vanuit huis, kantoor Flevoland of West-Brabant.

Aanbod
Er geldt een nuchtere bedrijfscultuur. Je werkt met korte lijnen en opereert doordacht en praktisch. Het bedrijf heeft volop kansen voor verdere groei en ontwikkeling. Uiteraard staan hier passende arbeidsvoorwaarden tegenover.  Er zal worden voorzien in een op maat afgestemd inwerkprogramma waarbij samenwerking met het team centraal staat. Wij bieden een marktconform salaris en overige condities. Het gaat om de juiste mentaliteit, flexibiliteit, competenties en ervaring. Bij gebleken geschiktheid, bewezen resultaten en ‘een klik’ met de eigenaren behoort geleidelijke ingroei als mede eigenaar tot de mogelijkheden.

Bedrijfsprofiel
Farmers Funding is een dochteronderneming van de DCA Groep uit Lelystad, gespecialiseerd businesspartner op de agrarische markten en media via Boerenbusiness.nl. Farmers Funding staat voor vakmanschap, verstand van zaken, vertrouwen en verbinden. De kern van ons werk is agrarische bedrijven beter te laten functioneren en een betere financiering te organiseren via professionele praktische oplossingen. Bedrijfskundig en financieel advies voor agrarische ondernemers. Daarvoor hebben wij een uitstekend team van adviseurs. Allen met een flinke dosis ervaring en een continue proactieve werk- en levenshouding. Het oprecht begrijpen van boeren, daadkrachtig optreden, deskundigheid, duidelijk en geheel onafhankelijk optreden wordt gewaardeerd. Dit uit zich in een enorme groei naar onze dienstverlening.

Meer informatie of solliciteren?
Heb je belangstelling voor deze uitdagende en verantwoordelijke functie bij een professioneel en groeiend bedrijf in de agri-sector? Mail dan je motivatiebrief met cv naar: info@farmersfunding.nl

Voor vragen en informatie kun je terecht bij onze directeur Peter Pals.

Telefonisch bereikbaar 06-58 92 57 04 of 0320 – 269 522.

 

Geen reactie's

Geef een reactie