Farmersfunding | Vacature: Energieke relatiebeheerder met agrarische roots, power en lef.
16580
post-template-default,single,single-post,postid-16580,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vacature: Energieke relatiebeheerder met agrarische roots, power en lef.

Farmers Funding groeit. Daarom zoeken wij een energieke relatiebeheerder met agrarische roots, power en lef.

Farmers Funding gaat door!
Begin 2016 heeft Farmers Funding haar strategie in het financieren van investeringen voor agrarische ondernemers flink uitgebreid. Farmers Funding richt zich op bedrijfskundig en financieel advies voor agrarische bedrijven, waarbij wij bij een financiering verder kijken dan alleen de bank. Het oprecht begrijpen van boeren, daadkrachtig optreden, deskundigheid, duidelijk en geheel onafhankelijk optreden wordt gewaardeerd. Dit uit zich in een enorme groei naar onze dienstverlening en daarom zoeken wij een nieuwe collega die oprecht kan zeggen: “ik ben een energieke financiële topadviseur met agrarische roots, power en lef”.

Bedrijfsbeschrijving
Farmers Funding is een dochteronderneming van de DCA Groep uit Lelystad, gespecialiseerd businesspartner op de agrarische markten en media via Boerenbusiness.nl. Farmers Funding staat voor Vakmanschap, Verstand van Zaken, Vertrouwen & Verbinden. De kern van ons werk is agrarische bedrijven beter te laten functioneren en een betere financiering te organiseren via professionele praktische oplossingen. Bedrijfskundig en financieel advies voor agrarische ondernemers. Daarvoor hebben wij een uitstekend team van adviseurs. Allemaal adviseurs met een flinke dosis ervaring, agrarische roots en een continue proactieve werk- en levenshouding. Bij gebleken geschiktheid, bewezen resultaten en ‘een klik’ met de eigenaren behoort geleidelijke ingroei als mede eigenaar tot de mogelijkheden.

Functiebeschrijving
Je bent ondernemer en eindverantwoordelijk voor een zelfstandig op te bouwen portefeuille met agrarisch ondernemers. Jij verzorgt bedrijfskundig en financieel advies in de volle breedte. Net als je klanten, sta ook jij met je voeten in de klei. Voor investeringsbeslissingen en het realiseren van de best passende financiering zijn zij bij jou aan het juiste adres. Verder begeleidt je bedrijfsovernames en help je bij het verder te ontwikkelen van de (agrarische) bedrijven van onze klanten. Zaken als het maken van een gedegen bedrijfsplan of herstructurering en (re)organisatie van hun organisatie zijn bij jou in goede handen. De ervaren adviseurs van Farmers Funding zijn geheel onafhankelijk. Met ruime ervaring in het financiële vak en het werken voor diverse typen agrarische bedrijven. Je kennis ligt in de akkerbouw, loonwerk, melkvee, varkenshouderij, vollegrondsgroenten of fruitteelt. Ondernemers voelen jouw boerenhart, je bedrijfskundige en financiële expertise. Zij zien je graag komen en waarderen je als gesprekspartner en indien nodig als zaakvoerder.

Profiel 
Relatiebeheerder met agrarische roots & power die samen met ons team bouwt aan de verdere doorontwikkeling van Farmers Funding.

Functie-eisen (aantoonbaar)

 • Een HBO/academisch diploma, werk- en denkniveau
 • Zeer goede kennis van de verschillende agrarisch sectoren
 • Beheerst alle aspecten van het financieringsvak en bent inhoudelijk een expert
 • Goed en actueel op de hoogte van allerlei bedrijfskundige, financiële en fiscale zaken

Competenties

 • Persoonlijk leiderschap
 • Ondernemend, kostenbewust, resultaatgericht en groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Teamspeler, mensen enthousiasmeren en meekrijgen
 • Initiatieven durven nemen, soms tegen de stroom in
 • Flexibel en snel kunnen schakelen
 • Verder ben je: mensgericht, stressbestendig, communicatief, klantvriendelijk en gericht op samenwerken. Je kunt daarnaast goed organiseren en plannen

Omgeving

Landelijk. Je werkt afwisselend vanuit huis, kantoor Flevoland of West-Brabant.

Aanbod

Er geldt een nuchtere bedrijfscultuur, werkt met korte lijnen en opereert doordacht en praktisch. Het bedrijf heeft volop kansen voor verdere groei en ontwikkeling. Uiteraard staan hier passende arbeidsvoorwaarden tegenover. Het gaat om de juiste mentaliteit, flexibiliteit, competenties en ervaring. Er zal worden voorzien in een op maat afgestemd inwerkprogramma waarbij samenwerking met het team centraal staat. Wij bieden een marktconform salaris en overige condities.

Reageren

De werving en selectie zijn in eigen hand. Voor meer informatie kun je terecht bij Peter Pals, directeur Farmers Funding telefonisch bereikbaar 06-58 92 57 04 of 03210 – 269 522.

Interesse? Mail dan je motivatiebrief met CV naar: info@farmersfunding.nl

Een persoonlijkheidsvragenlijst of assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure

 

Geen reactie's

Geef een reactie